Place2Ski – međunarodni sajam skijanja ovaj vikend u Zagrebu


U subotu u Family mallu u Zagrebu počinje 3. po redu sajam skijanja PLACE2SKI na kojem će se predstavit 50 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije i Bosne i Hercegovine

Od 19.-20. listopada 2024. u dvorani Family malla u Zagrebu održat će se 3. po redu međunarodni sajam skijanja PLACE2SKI.

U subotu i nedjelju od 10 do 19 sati posjetitelji će moći razgledati bogatu ponudu skijaških aranžmana, otkriti nove skijaške destinacije, razgledati najnovije modele skija i opreme, saznati sve o ponudi hotela, osigurati se, ali i sudjelovati u anketi i nagradnom natječaju koji donosi bogate nagrade, a neke od njih su velike vrijednosti poput skijaških vikenda i obiteljskih paketa ski karata.

Među izlagačima koji će se predstaviti na sajmu su poznata skijališta poput Nassfelda, Alpe Cimbre, Matreia, Golta, Rogle, Mariborskog Pohorja, Bjelašnice i Jahorine te mnogi drugi.

Posebno veselo bit će u subotu od 16 sati kada su svi posjetitelji pozvani na apres ski party uz DJ-a i službeno piće sajma Cannellu.

Posjetitelji će moći iskoristiti i mnogobrojne sajamske popuste, direktno rezervirati nadolazeće skijanje, te razgledati ponudu kampera kao alternativnog oblika smještaja uz skijaške staze.

Sve skijaške početnike očekuje prvi spust na indoor skijalištu, a svojim prvim skijaškim koracima tradicionalno se vesele oni najmlađi. Novost ovogodišnjeg sajma je i nezaboravno VR iskustvo za koje su se pobrinuli izlagači iz Slovenije.

Sajam skijanja PLACE2SKI mjesto je susreta svih ljubitelja skijanja i ostalih zimskih aktivnosti na kojem će svatko naći nešto zanimljivo i inspirativno.