Top 5 komada namještaja koje svaki apartman mora imati


Lesnina Split, vodeća trgovina namještajem smještena je nedaleko grada Splita u Dugopolju, nudi veliki izbor kvalitetnog, stilskog namještaja i dekora za dom. Zadovoljavajući potrebe stanovnika cijele Dalmacije, Lesnina Split je pravo odredište za opremanje vašeg doma ili apartmana. Donosimo top pet komada namještaja koje morate imati kako bi vaš apartman bio udobniji i privlačniji za vaše goste.

1. Udoban kauč na razvlačenje

Svestrani kauč na razvlačenje neophodan je za svaki apartman. Danju pruža udoban prostor za sjedenje, a noću se pretvara u udoban krevet, savršen za smještaj dodatnih gostiju. Lesnina Split nudi niz elegantnih i udobnih kauča na razvlačenje koji se besprijekorno uklapaju u svaki dekor.

  • Prednosti: Štedi prostor, višenamjenski je i idealan za ugošćavanje gostiju.

2. Vanjski Lounge Set

Iskoristite lijepo ljetno vrijeme uz vanjski lounge set. Ovaj komad namještaja savršen je za stvaranje opuštajućeg vanjskog prostora gdje gosti mogu uživati ​​na suncu, večerati na otvorenom ili se jednostavno opustiti. Odaberite iz široke ponude Lesnina Split vanjskog namještaja kako biste pronašli savršenu garnituru za svoju terasu ili balkon.

  • Prednosti: Poboljšava boravak na otvorenom, pruža udobnost i izvrstan je za druženje.

3. Blagovaonski stol sa stolicama

Blagovaonski stol središnja je točka svakog stana, posebno ljeti kada su zabave česte. Odlučite se za stol koji odgovara vašem prostoru i stilu, bilo da se radi o kompaktnom okruglom stolu ili opciji na razvlačenje za veća okupljanja. Lesnina Split nudi širok izbor blagovaonskih stolova i stolica u različitim dezenima i materijalima.

  • Prednosti: Olakšava objedovanje i društvene interakcije, bitne za organiziranje obroka.

4. Funkcionalna rješenja za pohranu

Održavanje organiziranog ljetnog apartmana ključno je za ugodan boravak vaših gostiju. Uložite u funkcionalna rješenja za pohranu kao što su ormari, komode i police. Lesnina Split nudi brojne mogućnosti koje spajaju praktičnost sa stilom i pomažu vam da prostor održite urednim i bez nereda.

  • Prednosti: povećava prostor, održava stan organiziranim i poboljšava cjelokupnu estetiku.

5. Udoban namještaj za spavaće sobe

Osigurajte svojim gostima miran san uz udoban i elegantan namještaj za spavaće sobe. Odaberite kvalitetne krevete s potpornim madracima, upotpunjene noćnim ormarićima i rasvjetom. Lesnina Split nudi širok izbor spavaćih garnitura i pojedinačnih komada koji obećavaju udobnost i eleganciju.

  • Prednosti: Pospješuje miran san, doprinosi udobnosti apartmana i ključan je za zadovoljstvo gostiju.

Zašto odabrati Lesninu Split?

Lesnina Split ističe se širokim asortimanom namještaja i dekora za dom koji zadovoljava različite ukuse i budžete. Smješten na lako dostupnom području Dugopolja, pruža praktične usluge poput dostave i montaže. Bilo da opremate novi stan ili uređujete postojeći prostor, stručno osoblje Lesnine Split može vam ponuditi dragocjene savjete i rješenja za vaše potrebe.

Dodatne usluge:

  • Planiranje kuhinje po narudžbi: skrojite svoju kuhinju prema svojim točnim specifikacijama.
  • Usluge šivanja zavjesa: dodajte osobni pečat svojim prozorima.
  • Najam vozila za dostavu: prijevoz vaših kupnji bez muke.

Posjetite Lesninu Split i otkrijte raznovrsnu ponudu, osiguravajući da vaš ljetni apartman bude savršeno opremljen za ugošćavanje gostiju. Uz kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu, Lesnina Split je vaše krajnje odredište za potrebe opremanja doma.