Jesenska čarolija u Zadru: Zabava i predah za cijelu obitelj!


Dolaskom jeseni i školskih dana, kada lišće poprima zlatne i crvene tonove, ali i broj kišnih dana postaje sve veći, i maleni i veliki požele mjesto za predah i zabavu. Ne brinite, jesen u Zadru donosi svježinu, ali i zabavne aktivnosti koje će obogatiti vaše obiteljske vikende.

U najmlađoj dobi, kada mališani ‘upijaju kao spužve’, pomažete im razviti ljubav prema putovanjima, otkrivanju novih aktivnosti i uživanju u interakciji s vršnjacima izvan škole i vrtića. A baš u ovoj jesenskoj sezoni, Zadar se ističe kao idealno odredište za obiteljski odmor. Jer gdje pronaći bolju priliku za još koji sunčani vikend i nove dječje avanture nego na FUNtastičnim vikendima u Falkensteiner Club Funimation Borik i Premium Camping Zadar? 

Falkensteiner Club Funimation Borik

Ovi vikendi, kao što im i samo ime sugerira, nude zabavne animacijske programe za obitelji s djecom, ispunjene raznovrsnim igrama i aktivnostima koje će oduševiti i velike i male. Ove jeseni čeka vas pet vikenda u trajanju od 11. listopada do 24. studenog sa pet različitih događaja i pregršt zabave. Tematski vikendi obuhvaćaju razne aktivnosti koje potiču kreativnost, timski rad i zabavu. Ovi vikendi idealni su za jačanje obiteljskih veza i omogućuju djeci da se druže, igraju i uče kroz igru.

Teško je odabrati najzabavniji vikend

Uživajte u Family vikendu od 11. do 13. listopada, kada će vam razne igre i zabavne aktivnosti pomoći stvoriti uspomene za cijeli život. Proslavite Falkyjev rođendan na Falky Birthday vikendu od 18. do 20.listopada, gdje vas čekaju rođendanske igre i kreativne radionice. Na Haunted Halloween Bash vikendu od 31.listopada do 03.studenog otkrijte jezivi svijet prepun tematske zabave i strašnih iznenađenja. Kockasti vikend na programu je od 15. do 17.studenog i donosi razne izazove i igre koje potiču kreativnost i timski rad. Na kraju, ne propustite otkriti čarobni svijet uz Magic Leona na Vikendu magije od 22. do 24. studenog s predstavama i radionicama za sve uzraste!

Udobnost i priroda u jednom

Falkensteiner Club Funimation Borik, idealan je hotel za obitelj! Uživajte u udobnim i moderno uređenim sobama s pogledom na more, te širokom lepezom sadržaja, uključujući unutarnji bazen, SPA centar i raznovrsne sportske programe. Vaša djeca ovdje će uživati u posebnim pogodnostima – osim besplatnog smještaja za mališane do 12 godina, o njima će brinuti stručan tim animatora u Falky Landu, koji nudi brojne avanture u unutarnjim i vanjskim prostorima. Roditelji također mogu uživati u raznim pogodnostima jer hotel nudi terene za tenis i odbojku na pijesku, mogu besplatno iznajmiti bicikle za otkrivanje okolice ili odmarati u Aquapura Spa wellness centru te iskoristiti popust od 20% na tretmane.

Premium Camping Zadar

Za ljubitelje prirode Premium Camping Zadar nudi jedinstveno iskustvo boravka u glamping ili mobilnim kućicama te kampiranja uz more. Uživajte u udobnim mobilnim kućicama s vlastitim terasama, ali i brojnim sadržajima kampa, poput restorana, spa centra i raznih sportskih aktivnosti. Bilo da birate hotelski boravak ili kampiranje u prirodi, oba smještaja garantiraju nezaboravne trenutke i vrhunsku uslugu!