VIDEO: Američki avanturist National Geographica posjetio je Dalmaciju


Poznati američki avanturist i prezenter na National Geographic kanalu, Hazen Audel, posjetio je prošle godine Dalmaciju i oduševio se njenom ljepotom i bogatom tradicijom.

U Hrvatsku je došao na poziv Hrvatskog klub putnika kako bi gostovao u Šibeniku na Croatian Travel Festival i podijelio svoja iskustva i vještine. Nakon festivala odlučili smo mu pokazati Dalmaciju i snimiti promotivni video za Croatia Full of life.

Avanturist čija se popularna emisija „Primal Survivor” emitira na National Geographicu, je nakon festivala obišao boravak u Dalmaciji i Hrvatskoj za istraživanje jedinstvenih lokacija. Osim Šibenika, Hazen je posjetio Zadar, Split, Brač, Dubrovnik, Konavle, NP Kornate, NP Krka, NP Mljet…

Popularnost je stekao zahvaljujući svojim nastupima u televizijskim emisijama posvećenim avanturističkim putovanjima i preživljavanju u divljini. Već više od 30 godina istražuje najzabačenije dijelove svijeta i otkriva ih brojnim gledateljima putem svoje globalno popularne emisije „Primal Survivor“, koja se u svojoj sedmoj sezoni emitira u inozemstvu na 47 jezika i jedna je od najbolje ocijenjenih emisija National Geographic kanala.

Odvojite nekoliko minuta i uživajte u ljepotama Hrvatske!!!